Når anledningen byr seg er det ikke rent få nordmenn som reiser utenlands for å kombinere to av verdens beste ting – ferie og fotball. Som nordboere liker vi spesielt muligheten til å dra sørover hvor solen skinner og vi kan få litt naturlig brunfarge på sommerkroppen. Er du fotballinteressert og liker sol og varme, bør en tur til Spania være midt i blinken. Mellom august og mai kan du få med deg oppgjør i La Liga, og se klubber som Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid eller Real Sociedad. Hvem vet, kanskje får du et glimt av selveste Martin Ødegaard?

Europeisk fotball er helt vilt

Det finnes mye å velge mellom for den fotballinteresserte. Kanskje er det den engelske toppserien som fenger deg mest, eller den italienske? Muligens har du fri akkurat når sluttspillet i Champions League er i gang, og nødig vil gå glipp av muligheten. Fotballreiser og billetter finner du her; GO Sport Travel har det rette nettverket og den kunnskapen du som fotballreisende trenger. Å se Liverpool på Anfield, Manchester United på Old Trafford eller Chelsea på Stamford Bridge er en drøm for de mange som elsker engelsk fotball. Særlig under toppoppgjørene er det alltid ellevill stemning på de engelske tribunene.

Et høydepunkt for mange

Selv de som regelmessig ser norsk fotball fra tribunene må innrømme at vår lokale fotball kan bli noe tam i forhold til de store europeiske ligaene. Å se for eksempel Juventus spille mot AC Milan er noe helt for seg selv, og trommehinnene får fort kjørt seg. Men det er sånn det skal være på kamp. Fotballelskere uttrykker sin begeistring for verdens beste sport ved å «la det ta helt av», som vi sier. Fotballturer utenlands utgjør et årlig høydepunkt for mange, og da gjelder det å bestille billetter i god nok tid. Sørg for tribuneplasser til deg og dine til kampene dere har lyst til å se.