Sommeren er en herlig sesong for fotballen. Når solen skinner drar enkelte til stranden for å sole seg, mens noen drar ut på fotballbanen. Hvis du leser dette er du nok en av dem som foretrekker lange dager på en gressbane. Blir du noen gang lei av vennskapelige kamper, kan du lese videre for andre fotballrelaterte aktiviteter å gjøre om sommeren.

Norway cup

For mange er fotball den store drømmen. Denne drømmen starter for mange på arrangementer som Norway Cup. Her spiller ungdom i alle aldre fra alle deler av verden i spennende kamper for å finne en mester. Norway Cup er ikke bare morsomt å delta på. Kampene kan du enten se live på gressplenen, eller på tv-skjermen. Flere fremtidige stjerner spiller i disse kampene. Gresslettene på Ekeberg og kampene som spilles der kan du også finne på tv, da samtlige av kampene blir sendt direkte på tv.

Kontraskjæret

Er du ikke så glad i å bare spille fotball? Kontraskjæret i Oslo er da perfekt for deg. Her kan du ofte se fotballkamper live, og oppleve ekte supporter-kultur. Uansett hvilket lag du heier på kan du her slå deg ned med en kald øl og nyte sommeren. Her arrangeres det ofte fotballfester i sammenheng med de store arrangementene. For en herlig sommerkveld er det bare å samle sammen vennegjengen og dra ned til Kontraskjæret. For en komplett liste over arrangementer på Kontraskjæret kan du besøke Fotbalfesten.no.

Fotballtur

Hvorfor ikke kombinere en sydenferie med en spennende fotballkamp? Har du allerede planer om å dra til fotball- og sommernasjoner som Italia og Spania er det en super idé å dra innom en fotballstadion for en underholdende kamp. Husk å være godt forberedt, da kamper mellom store klubber i utlandet fort blir utsolgt. Hvorfor ikke oppleve store fotballag som Barcelona eller Real Madrid live?