Det er vel knapt en nordmann som ikke vet hvem Martin Ødegaard er. Denne gutten har fått nordmenn som aldri har brydd seg om fotball til å sitte klistret til TV-skjermen. Han er den yngste n som har spilt i Tippeligaen, hans debut var med Strømsgodset den 1. april 2014. Uten tvil et talent utenom det vanlige, og hans karriere har mildt sagt skutt fart siden da.

Etter flere treninger med utenlandske klubber og mange spekulasjoner i mediene om hvilken klubb han kom til å velge, signerte han endelig med Real Madrid i januar 2015. Bare 17 år gammel er det ingen tvil om at han har en lysende fremtid foran seg. Verdens beste fotballspiller, Ronaldo, har til og med uttalt at han kan se for seg Ødegaard som sin arvtager. Om denne fremtiden ligger hos Real Madrid eller ikke, gjenstår å se.

Hold deg oppdatert på nyheter om Ødegaard her

Lurer du på hvordan Martin Ødegaard gjør det i Real Madrid Castilla? Purunge Ødegaard er kanskje det største norske fotballtalentet Norge har sett på mange år og det er derfor naturlig nok svært mange nordmenn som ønsker å holde seg oppdatert på hans karriere. Når man er så ung og talentfull, er det svært mange som vil ha en bit av kaka, og det skal ikke mye til før ryktene begynner å svirre. Nå for tiden spekuleres det for eksempel i at den franske storklubben Paris Saint-Germain ønsker å låne Ødegaard denne sesongen. Det hviskes om at klubben nemlig ønsker seg Ødegaard for å spille frem sin medskandinavier, Zlatan. Om de får i stand en låneavtale med Real Madrid eller om Ødegaard forblir i spanske trakter, gjenstår å se. Følg med på hva som publiseres her for å holde deg oppdatert på de siste nyhetene om Ødegaard og andre norske og internasjonale fotballtalenter.