Real Madrid er uten tvil den største klubben gjennom tidene i Spania, med hele 33 seiere i La Liga. Den første kom allerede i sesongen 1931–1932. Sist de vant var – som mange sikkert husker – i sesongen 2016–2017. Året etter vant de Champions League. I 2016 fikk Zinédine Zidane sin første hovedtrenerrolle, og det for Real Madrid. Han overtok trenerrollen i januar 2016 etter Benitez som visstnok hadde blitt upopulær både blant supportere og spillere, samt at resultatene uteble. Zidane førte klubben fram til 2. plass i La Liga dette året, og vant Champions League i sin første sesong som trener.

Utrolig seiersrekke

Real Madrid var nær sagt uslåelige i 2016, og 10. desember satte de ny klubbrekord da de vant sin 35. kamp på rad, og vant UEFA World Cup etter å ha slått det japanske laget Kashima Antlers i finalen med 4–2. Denne sesongen endte med at Real Madrid vant La Liga for 33. gang. Dette var etterlengtet, siden det var fem år siden de vant La Liga forrige gang. Stemningen var god i klubben og supporterne jublet. Salget av drakter og Real Madrid-effekter nådde nye høyder. En god side for Real Madrid-produkter er Supportersplace – som har det meste du kan ønske deg hvis du er supporter.

Spillerprofiler

Real Madrid har gjennom en årrekke hatt de største fotballprofilene verden har å by på. Vi kan nevne navn som Zinedine Zidane, Raul, Ronaldo, Cristiano Ronaldo og David Beckham. Klubben har vært kjent som «Galacticos» som følge av de store stjernene de har hatt i stallen. I dag er kanskje Sergio Ramos den største stjernen i klubben. Ramos er kaptein både for Real Madrid og det spanske landslaget, og har vært i klubben en årrekke. I tillegg er det verdt å nevne spillere som Luka Modric og Karim Benzema. I tillegg er det norske stortalentet Martin Ødegaard Real Madrids eiendom, men for øyeblikket på utlån i Real Sociedad.