Å være fotballsupporter er spennende nok i seg selv, og man trenger gjerne ingenting ekstra for å nyte fotballkampene. Likevel kan man enkelt heve spenningen noen hakk ved å spille på odds for de kampene man er mest interessert i – og er man heldig (og kunnskapsrik!) så kan man også vinne penger på fotballinteressen.

Er kampen verdt å spille på?

Det kan kanskje være fristende å spille på alle kampene som er tilgjengelige, eller alle kamper man er interessert i – men dette lønner seg ikke alltid. Det første man bør gjøre er å sette seg inn i hvilke odds som er gitt for hvert lag. Dersom lagene ligger tett i odds, kan man regne med å ha 50/50 sjanse for å tippe rett, og premiene vil som regel ikke bli de aller beste. Dette betyr selvsagt ikke at man ikke skal tippe, men det kan være bedre å heller tippe på første mål, antall mål eller hvem som kommer til å stå for scoringene.

Hvordan bør man spille?

Som nevnt over kan man tippe på ulike måter, og ofte er det ikke HUB (hjemme, uavgjort, borte) som gir de mest spennende tipperundene. Å legge i HUB i bunnen er selvsagt en god ide, og så kan man heller supplere med for eksempel toppscorer eller stilling ved pause. Denne type tipping er aller mest spennende dersom man ser kampen live, og kan oppdatere underveis.

Hvor får du den beste oddsen?

Det kan være fristende å holde seg til det kjente og kjære, men det er ikke uvanlig at det er store forskjeller i oddsen som tilbys hos ulike spillselskaper. Det lønner seg derfor å shoppe litt rundt, og finne ut hvor man får de beste vilkårene for det man ønsker å spille på. Husk også å sjekke om det gis bonuser, ettersom mange spillselskaper gir helt spesielle bonuser for sportsbetting.