Det store spørsmålet innen norsk eliteseriefotball for menn lyder selvfølgelig – hvem blir vinneren av Tippeligaen 2015? Det gjenstår å se om Molde klarer å forsvare mesterskapstittelen sin fra 2014, eller om det blir noen andre som stikker av med seieren.

Men man kan vel ikke si annet enn at det for tiden ser ganske mørkt ut for moldenserne ettersom de ligger på en foreløpig niende plass etter 19 spilte kamper, hele 18 poeng bak klubben som leder og som ble fjorårets nummer to – Rosenborg. Det er per dags dato over 40 dager siden Molde hadde sin siste Tippeliga-seier, så det spørs om ikke vinnerkruttet ble brukt opp forrige sesong. Men om det er storklubben Rosenborg som vinner, er selvsagt langt fra avgjort.

Følg med på utviklingen i Tippeligaen

Vi er fortsatt bare litt over halvveis i sesongen, så mye kan endre seg på den tiden, ettersom det per dags dato fortsatt gjenstår flere kamper. Nettopp at alt kan skje er det som er så spennende med Tippeligaen. Etter at Rosenborg vant eliteserien 13 år på rad fra 1992 til 2004, har heldigvis andre klubber fått sluppet til på pallen siden da. Et par seiere har det dog blitt siden den gang, men den siste er fem år tilbake i tid. Så det er vel ingen tvil om at Rosenborg er klare for å slå kloa i pokalen igjen. Men kanskje er det Rosenborgs nærmeste utfordrer Stabæk som stikker av med seieren i år? De ligger bare syv poeng bak trønderne og har ikke vunnet siden 2008, så det er ingen tvil om at ønsket om å vinne også er til stede i denne klubben. Vi må nok vente enda en stund før vi med sikkerhet kan si hvem som vinner – spennende er det uansett!